Icoon_Werving_RGB

Werving

De kracht van de overtuiging

iStock-538346404 web

Leerlingwerving

Ouders en kinderen zoeken een school waarbij het ‘klikt’. Hoe zorg je ervoor dat ze jouw school meenemen in hun overweging?

We helpen je jouw unieke verhaal te vertellen en laten zien waar de school sterk en onderscheidend in is. Zo dragen we bij aan wervende en overtuigende communicatie, gericht op een stabiele instroom van leerlingen.

Personeelswerving

Als stichting of school wil je een aantrekkelijke werkgever zijn. Maar hoe bereik je die potentiële nieuwe medewerkers?

Samen zorgen we dat je zichtbaar wordt in de markt. We formuleren een aansprekend verhaal in de juiste 'tone of voice' en ontwikkelen effectieve campagnes om personeel te vinden en duurzaam te binden. Daarbij vergeten we de interne communicatie niet, want zo worden trouwe medewerkers ambassadeur van jouw stichting of school.

Schermafbeelding 2021-05-25 om 10.18.38

Videocontent

Wil je een sterke boodschap visueel in beeld brengen? Via een promotiefilm of korte video voor sociale media, leren potentiële nieuwe collega’s de stichting kennen en maken ouders en leerlingen kennis met jouw school.

PRIMAIR ontwikkelt promotiefilms en animaties van ‘storyboard’ tot productie. Daarmee brengen we een sterke boodschap visueel in beeld, gericht op de doelgroep en vrijwel altijd vanuit een persoonlijk verhaal.

Sociale media

Wil je als stichting of school beter zichtbaar zijn op sociale media en zo bijvoorbeeld nieuwe collega's vinden en binden?

Samen kijken we waar je doelgroep zich bevindt en hoe jij ze op unieke wijze met jouw verhaal kan bereiken. We formuleren heldere doelen en ontwikkelen een social media strategie. En als je dat wilt, ondersteunen we in de uitvoering en creëren we de content. Ook bieden we interne scholing aan in de vorm van workshops aan.

PRIMAIR Communicatie neemt veel uit handen. Ze denken strategisch mee en zijn proactief. Door de ondersteuning zijn onze scholen herkenbaar in beeld en behouden ze hun eigen stijl, maar zijn ze wel verbonden. PRIMAIR Communicatie is flexibel en kan snel leveren. Dat is voor onze organisatie een absolute meerwaarde.

Stichting OPOZ

Wil jij ook vol overtuiging jouw verhaal vertellen?

De werving van leerlingen en personeel begint bij PRIMAIR.

IMG_2450