Stichting Fluenta

Voor een sterke marktpositie

IMG_2599
Schermafbeelding 2021-05-07 om 12.06.44

Wervende websites

Voor verschillende basisscholen van stichting Fluenta ontwikkelden we websites, speciaal gericht op oriƫnterende ouders.

Voor een goed onderbouwde schoolkeuze belichten we de via de websites de sterke kanten van de school en gaan we in op veelgestelde vragen van ouders.

Bekijk hier de websites van De Pijler, De Brug en De Fontein.

Van redactie tot fotografie

Bij de ontwikkeling van de websites ontzorgden we de scholen van a tot z.

We hebben samen de speerpunten van de school bepaald en een menustructuur ontwikkeld. Ook schreven we de teksten en verzorgden we de fotografie.

Personeelswerving

We hebben de website van de stichting ingericht om potentiƫle nieuwe medewerkers te informeren en te inspireren.

Er is onder meer een handige vacaturemodule ontwikkeld met de mogelijkheid om meteen te solliciteren. Daarnaast bevat de webiste een overzicht voor loopaanontwikkeling en is er ruimte voor persoonlijke verhalen.

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Primair communicatie bij de ontwikkeling van onze Fluenta-website. Anke adviseert op verschillende aspecten: vormgeving, bruikbare teksten en werkt vanuit duidelijke marketingstrategie.

Harry de Vink, Stichting Fluenta

Primair communicatie heeft diverse scholen van Fluenta begeleid bij de ontwikkeling van hun websites. Ze stellen goede vragen en ondersteunen de scholen / directies om de boodschap goed in woord en beeld weer te geven.

Harry de Vink, Stichting Fluenta

Bekijk meer van ons werk

Naar portfolio

Wil je ook de scholen van jouw stichting beter zichtbaar maken?

We inventariseren graag samen de kansen.

standaard afbeelding primair communicatie